A reggeli esős idő kicsit elszomorított. Aztán a buszon a tömeg se hozott javulást a lelkiállapotomban. Viszont amikor a kedvenc metrómra a Határ útnál felszállt egy kb. 13-14 éves forma lány, hát azt hittem, hogy hülyére röhögöm magam.

Teljesen fekete cuccai látványát csak az itt-ott felvillano fehér kiegészítők és szőkésbarna haja törtek meg. (ja és a kezében lévő NEW YORKER szatyor) Ehhez még egy jó erős smink is társult (sötétre festett szemhéj, feketével erősen kihúzott szem és égővörösre festett száj amit jóval nagyobbra rajzolt mint eredetileg) ami csak fokozta a hatást és a végén már nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. A derékig érő, arcbalógó tépett haját és rajta kétszer nagyobb méretű kötött fekete sapkáját csak később láttam meg, mert a látvány teljesen elvette a "látásomat". Ezt a csodát egészen az Arany János utcai megállóig csodálhattam, mivel ott mindketten leszálltunk.

Szerző: BPutazo  2009.02.28. 08:00 Szólj hozzá!

Címkék: metro lány tini furcsa

A bejegyzés trackback címe:

https://bputazas.blog.hu/api/trackback/id/tr79970484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása