Ma reggel igen érdekes utam volt befelé. Csendesen zötyögtünk a Gyömrői úton a 284E jelű buszon, amikor egy az igen pofátlan fajtából származó szürke színű VW autós a CBA közelében bevágott a buszom elé.

A buszos dudált az autó sofőrje pedig szépeket mutogatott vissza, de olyan tenyérbemászó képpel, hogy az vérlázító. A buszsofőrnek se kellett több, mindjárt a tettek mezejére lépett. Fej-fej melletti háborút kezdet ami kitartott a Sibrik felüljáró előtti lámpáig, sőt azután is. A kanyarodó sáv mellé értünk és a buszos ráhúzta a buszt a kocsira, aki erre teljes erejéből előrehúzott és dudált. Majd végighúzott majdnem a szembejövő sávban a felüljárón és bevágott az egész sor elé akik épp befordultak jobbra a metró felé. (no index) Megállt az eszem és a lélegzetem többször is! A haver úgy viselkedett, mint aki soha nem járt autó nélkül. Gondolom már az anyja méhéből egyből a kocsi ülésére huppant. Persze a sofőr se volt semmi! Ki mondta, hogy a buszok rossz állapotban vannak?

Kívánok minden résztvevőnek szép napokat, főleg, hogy néhány nap múlva itt a szeretet ünnepe!

Szerző: BPutazo  2008.12.17. 20:19 Szólj hozzá!

Címkék: bkv auto

A bejegyzés trackback címe:

https://bputazas.blog.hu/api/trackback/id/tr7828652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása