Új év új élet! Ezt mondják minden év elején, de hogy ez mennyire igaz azt nem tudom.

Reggel elindultam időben, de az utcánkban járó busz csak nem jött. A másik utcába átgyalogolás után (ahol 4 buszom is elvisz a Köki-re) szintén semmilyen busz. Már lassan negyed kilenc és semmi. Utálok az első napon elkésni. Végre jött egy, de tele iskolásokkal. Mi az? Manapság fél 9-re járnak iskolába a gyerekek? Nekem meg már 7-től voltam minden nap az első órám. (öreg vagyok...)

Beérve a metróhoz az ismerős káosz fogadott. Egymást taposták az emberek leszálláskor, sőt valaki úgy gondolta, hogy ez nem a végállomás és az ajtóban állva nem akart leszállni.

Bár az utbaigazító táblák ki voltak rakva azért se a gyalogosok, se az autósok nem nagyon tudtak eligazodni (autóval nem lehet behajtani a metró területére december vége óta) Két sárga mellényes bácsi mutogat a 4-es út kijáratánál feltartva a buszforgalmat is. Persze eggyel előbb a sarkon semmi felirat, hogy a BKV területére behajtani nem lehet. (Talán így az eszesebb sofőr be se fordulna arra...)

Nos, ide már csak egy sztrájk hiányzik csak! B.U.É.K.!!!!

Szerző: BPutazo  2009.01.07. 07:14 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bputazas.blog.hu/api/trackback/id/tr8862825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása