Sajnos mindennapi eset szemtanúja voltam ma hazafelé. Egy velem egykorúnak látszó fickó állt a metró peronon és nagyon magába mélyedve olvasott valamit. Látszólag ügyet sem vetve a külvilág dolgairól. Egy nő - szintén hasonló korban - megállt a peronon, közel a biztonsági sávhoz.

Mikor a metró beérkezett a fickó pillanatok alatt az ajtónál termett és pár másodperc leforgása alatt nem hogy bent volt, de már elfoglalta az egyetlen ülőhelyet. Nem tudom, hogy a jó édesanyja mire tanította anno, de ezek után csodálkoznék ha "lett volna gyerekszobája"!

Személy szerint elhatárolódók minden hasonló viselkedési moráltól és remélem hogy többen osztják ezt a véleményemet. Mivel ez a stílus teljesen elharapózott manapság nagyon sok embert megértek, hogy a kényelmes autót válassza a tömegközlekedés helyett.

Szerző: BPutazo  2009.03.19. 07:32 Szólj hozzá!

Címkék: metro bunko

A bejegyzés trackback címe:

https://bputazas.blog.hu/api/trackback/id/tr911011177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása